0 ratings0% found this document useful (0 votes) 98 views30 pagesJava T Point
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content,
claim it here.
Available Formats
Download as PDF or read online on Scribd
71872021 Mobile Computing MCA (Multiple Choice Questons) -javatpoint
Home Mobile Computing Computer Network Computer Fundamentals. Mobile Communication AWS
@ SCROLL TO TOP
htps:hwwjavatpoint com/mobite-computingseq 118071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
Mobile Computing MCQ's
This section of interview questions and answers focuses on "Mobile Computing.” One can practice
these interview questions to improve their concepts for various interviews (campus interviews, walk-in
interviews, company interviews), placements, entrance exams, and other competitive exams.
1) Which of the following usually stores all user-related data that is also relevant to GSM mobile systems?
a. VLR
b. HMR
<. CMR
d. SIM
Hide Answer Workspace
Answer: d
Explanation: The device that usually stores all the user-related data relevant to the GSM mobile
system is known as the SIM Card. A SIM Card is a kind of integrated circuit that securely holds
the IMSI (or International Mobile Subscriber Identity). It can also be considered as a portable
memory chip that enables users to communicate by making phone calls across the world where
the subscriber's network is available
2) In which one of the following codes with specific characteristics can be applied to the transmission?
a. CDMA
b. GPRS
<. GSM
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: a
ROLL TO T
htpshwwjavatpoint commobit-computingseq 2130riar2021 odie Computing MCQ (Muliple Choice Questions) -javatpin
Explanation: The CDMA (or Code Division Multiple Access) is a type of multiplexing which allows
various signals to occupy only transmission channel. It usually optimized the use of the
bandwidth in an efficient manner. So the correct answer is CDMA.
3) Which of the following offers packet mode data transfer service over the cellular network?
a. TCP
b. GPRS
<. GSM
d, None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: b
Explanation: General Packet Radio Service (or GPRS) can be considered as the expansion of the
Global System for Mobile communications (or GSM). It is a type of packet-oriented standard that
offers packet mode data transfer service over the cellular network. So the correct answer will be
B.
4) Which one of the following enables us to use the entire bandwidth simultaneously?
htps:hwwjavatpoint com/mobit-computingseq 313071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoin
b. CDMA
c. FDMA
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: b
Explanation: CDMA (or code division multiple access) is a type of multiplexing that allows
different signals to occupy only one transmission channel. In short, we can also say that CDMA
allows us to use the entire bandwidth simultaneously.
5) In the Cellular Network, on which of the following, the cell's shape depends?
a. Political conditions
b. Social Conditions
¢. Environment Condition
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: c
Explanation: In the Cellular Network, the cell's shape usually depends on the environmental
conditions. So the correct answer is C.
6) In a Cellular network, which of the following is used to use the same frequency for others?
a, Frequency hopping
b. Frequency reuse
. Frequency planning
d. None of the above
41307182021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoin
Answer: b
Explanation: In Cellular Networks, the same frequency is used for other users through the
technique known as Frequency reuse.
7) Which of the following uses wireless as the mode of communication for transferring or exchanging data
between various mobiles over a short-range?
a, Ad hoc computing
b, Mobile computing
© Bluetooth technology
d, None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: c
Explanation: The Bluetooth technology is usually used to transfer or exchange data between
various mobiles over a very short range. Hence the correct answer is C.
8) The main aim of the file system is to support.
a. Transparent access to data
b. Efficient access to data
c. Consistent access to data
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: d
Explanation: All the statements given in the above questions can be considered as one of the
“the file system
530rnsn021 Mobile Computing MCQ (Multiple Choice Questions} -javatpoint
9) In a distributed system, a client sends the request, and the server provides,
a. Data
b, Service
¢. Information
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: b
Explanation: In a distributed system, whenever a client makes a request, the server provides the
service. So the correct answer is B.
10) One of the essential challenges of distributed systems apply to DFS is/are
a, Migration of data
b, Concurrent access to data
. Replication of data
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: d
Explanation: There are several essential challenges of distributed systems that apply to DFS
(Distributed File System) are migration of data, republication of data, and concurrent access to
data. So here, the correct answer will be D.
11) Which one of the following can be considered as the features of CODA?
htps:hwwjavatpoint com/mobit-computingseq 613071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
a, A disconnected operation for mobile computing
b, Itis freely available under a liberal license
© It provides high performance through client-side persistent caching
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: d
Explanation: CODA is referred to as the Constant Data Availability, which is a type of distributed
file system developed in 1987 at Carnegie Mellon. It contains several features that are especially
desirable for network systems, Nowadays, CODA has numerous features, such as a disconnected
operation for mobile computing, freely available under a liberal license that is not found
elsewhere.
12) Which one of the file systems applies gossip protocols?
a. CODA
b. Ficus
. Rover
d, None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: b
Explanation: Gossip protocol is one of the communication protocols. It is a kind of computer
peer-to-peer communication procedure, which works on the same principle, how the data is
shared or exchanged on social media, The Ficus file system uses the gossip protocols
13) Which of the following modes are supported by the Mio-NFS?
a. Connected
ted
htps:hwwjavatpoint com/mobit-computingseq 713071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
¢. Disconnected
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: d
Explanation:
There are three modes supported by the Mio-NFS that are as follows:
Loosely connected: In which user uses local replicates, updates files through networks, and
exchanges tokens on the network
Connected: The server handles all accesses or requests to the files as usual.
Disconnected: The user (or clients) uses only the local replicates, and writing is allowed only in
some cases where the client has the token.
14) Which of the following can be considered as the advantage of using frequency reuse?
a, The same spectrum can be allocated to the other networks
b, Only a limited spectrum is required
c. Increase capacity
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: d
Explanation: There are several advantages of using “frequency reuse," such as it provides
increased capacity, requires only limited spectrum, and allocates the same spectrum to other
networks. Therefore all the statements given in the above question are the advantages of the
“frequency reuse.”
ing can be considered as the primary function of snooping TCP?
htps:hwwjavatpoint com/mobit-computingseq 813071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoin
a, To buffer data close to the mobile host to perform fast local retransmission in case of packet
loss,
b, Congestion control
Flow control
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: a
Explanation: The primary function of snooping TCP is to butfer some data close to the mobile
host to perform fast local retransmission that will help in case of data packet loss.
16) In which one of the following, the slow and fast hopping is used?
a. GSM
b. GPRS
c. FHSS
d, None of the above
Hide Answer Workspace
Answer:
Explanation: The term "FHSS" stands for frequency-hopping spread spectrum, a method of
transmitting radio signals through rapidly changing carrier frequency between different
frequencies and uses slow and fast hopping.
17) Mobile Computing allows transmission of data from one wireless-enabled device to another_
918071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
b. Wired device
. Wireless-enabled device
. one of the above
Hide Answer Workspace
Answer:
Explanation: in general, mobile computing allows the transmission of information between one
wireless-enabled device to another wireless-enabled device. So the correct answer will be DC
18) Which of the following can be considered as the drawbacks of the Mobile and Wireless Devices?
a, Smaller keypads
b, Consumes power rapidly
©. Requires a big power source
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: d
Explanation: There are numerous advantages of mobiles and wireless devices, but they have
some drawbacks as well. There are some of the common disadvantages of mobiles for almost all
users, such as mobiles needing a faster source because they drain the battery much faster, and
sometimes they have smaller keypads, which is another major issue.
19) In general, a mobile computing environment can also be considered as the type of
environment.
J
htps:hwwjavatpoint com/mobit-computingseq 1019071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
b, Mobile computing
¢. Distributed computing
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer:
Explanation: Mobile computing is referred to as human-computer interaction, in which the
computer is required to be transported during general usage. It involves mobile hardware,
mobile software, and mobile communication. It also allows transmission of information/data,
audio and video calls, etc. Generally, the mobile computing environment is also considered as a
type of distributed computing environment.
20) Which of the following is a fundamental principle of wireless communication?
a, Electromagnetic waves
b, Microwaves
c. Both AandB
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: a
Explanation: The fundamental principle of wireless communication is electromagnetic waves, as
we can transfer the information using electromagnetic waves (wirelessly) between two or more
points that do not use any electronic conductor as the medium as the means of transfer.
21) Which of the following statements is correct about the FHSS?
a. FHSS is a type of narrowband signal
b, It uses the 78 frequency in the 2.4 GHz
Frequency Hopping Spread Spectrum
htps:hwwjavatpoint com/mobit-computingseq 11071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: d
Explanation: The term "FHSS" is referred to as the Frequency Hopping Spread Spectrum as it is a
type of narrowband signal that uses the 78 frequency in the 2.4 GHz and uses the frequency
hopping system. So the correct answer is D.
22) Which of the following is required to transmit the digital information using a certain frequency by
translating it into an analog signal?
a, Demodulation
b. Modulation
QPSK
d. BSPK
Hide Answer Workspace
Answer: b
Explanation: To transmit the digital data or information by using some specific frequency,
modulation is required to convert it into an analog signal. So the correct answer will be B
23) When was the 2G communication introduced in the market?
a. 1982
b. 1984
<. 1986
d. 1988
Hide Answer Workspace
htps:hwwjavatpoint com/mobit-computingseq 12807182024 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
Answer: d
Explanation: The 2G communication was first launched in early 1988 in the market. So the
correct answer is D.
24) Which of the following is supported data rates of 4G Networks?
a. 1024kbps
b. 100mbs
200mbps
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: b
Explanation: The rate of data transfer or speed of the 4G network is approximately 100mbps,
which is 20 times faster than that of 3G networks. The maximum speed of the 4g network is
about 300mbps or more, but such speed is only achievable in well-controlled laboratory
environments. So the correct answer will be B.
25) Which one of the following is considered as the GSM supplementary service?
a, Emergency number
b, SMS
. Call forwarding
d. Alll of the above
Workspace
htpshwwjavatpoint commobit-computingseq 191907182021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
Answer: c
Explanation: Call forwarding is one of the many supplementary services like call hold, calls
waiting that are offered by the GSM (or Global Systems for Mobiles)
26) How many sub-systems are Global Systems for Mobiles?
a4
b.3
2
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: b
Explanation: In general, the GSM ( or Global System for mobiles ) architecture comprises three
sub-systems that interact with each other and as well as with users through some certain network
interface. These sub-systems are named BSS (or Base Station Subsystem), NSS (or Networks
Switching Sub System), and OSS (or Operational Support Sub-system).
27) Which of the following is considered as the heart of the Global Systems for Mobiles (or GSM)?
a, Networks Switching Sub System
b. Operational Support Sub-system
c. Base Station Subsystem
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: a
Explanation: The NSS (or Network Switching Subsystem) is considered as the heart of the Global
So the correct answer is A.
htps:hwwjavatpoint comimobite-computingseq 1ais0rar2021 odie Computing MCQ (Muliple Choice Questions) -javatpin
28) The term "HLR" stands for the
a, Home Location Register
b, House Location Register
c. Home Live Register
d, None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: a
Explanation: In Mobile Computing, the term "HLR" stands for Home Location Register, which is a
type of database that contains information about the authorized subscribers through the GSM
core network. So the correct answer will be A.
29) BSC comes under which of the following category?
a. Operation
b. Radio
. Network
d, Mobile
Hide Answer Workspace
Answer: b
Explanation: In Mobile Computing, the BSC stands for Base Station Controller. It is a type of
network element that controls and observes a number of stations. It also provides an interface
between the MSC (Mobile Switching Center) and Cell sites. The BSC comes under the category of
Radio.
30) The term TDM stands for__
htps:hwwjavatpoint com/mobit-computingseq 159071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoin
a. Time Division Multiplexing
b, Transfer Multiplexing
¢. Tedious Division Multiplexing
d, None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: a
Explanation: In mobile computing, the term "TDM" stands for Time Division Multiplexing. It is
referred to as a technique in which the multiple data streams are put together in an individual
signal by separating the signal into several segments. All the data streams are reassembled at the
receiving end on the basis of timing,
31) In which of the following, the single-channel has the ability to carry all transmissions simultaneously?
a. In the Code Division, Multiple Access (or CDMA)
b, In the Time Division Multiple Access (or TDMA)
¢. In the Frequency Division Multiple Access (or FDMA)
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: a
Explanation: In the CDMA, the single-channel can carry all the transmissions simultaneously. We
can also say that it shares a band of frequency among several servers without undue interference
among them. In other words, it optimizes the overall use of the available bandwidth as it
transmits over the entire frequency range.
4619071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
32) In which one of the following times is specifically divided into several time slots that are in the fixed
patterns?
a. CDMA
b. TOMA,
c. FDMA
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: b
Explanation: The TDMA is a type of digital cellular telephone communication technology. It
allows the users to use the same frequency without interference. In the TDMA (or Time Division
Multiple Access), time is divided into several required time slots that are in the fixed patterns. So
the correct answer will be B.
33) How many types of security services are provided by the GSM?
d, None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: ¢
Explanation:
Global Sustem for Mobiles (or GSM) mainly provides three types of security services. The security
GSM are as follows:
htpshwwjavatpoint commobit-computingseq ‘7807182021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoin
© Temporary identities for the confidentiality of the user's identity
© Ciphering of the user's related information
© Authentication for the corroboration of the user's identities
34) In which one of the following, the early FM push to talk telephone system, was used?
a, Half Duplex
b, Full Duplex
¢. Simple Duplex
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: a
Explanation: The early FM push to talk telephone systems were used in the Half Duplex. The Half
Duplex is a type of communication in which the information or data can back and forth between
two devices. In this type of communication, each device can send and receive the data, but only
one device can transmit the data at a time. So the correct answer will be the B.
35) The paging system can be used for
a. Sending numeric messages
b. Audio Calls
©. Sending alphanumeric messages
d, All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: d
Explanation: In mobile computing, a paging system is a type of one way communication that
large audience. In a paging system, a paging employee reads messages into a
use messages are later broadcast to a network of several speakers. So it can be
481907182021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
used for sending numeric messages, voice calls, and sending alphanumeric messages as well.
36) Which of the following statements about the Half Duplex is correct?
a, Itis a type of communication in one direction
b, Itis a type of communication in one direction at a time
© Itisa type of by directional communication at the same time
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer:b
Explanation: The Half Duplex is a type of communication in which the information or data can
back and forth between two devices, However, in this type of communication, each device can
send and receive the data, but only one device can transmit the data at a time. So the correct
answer will be B.
37) The term refers to transporting a mobile station from one base station to another base station.
a. Roamer
b. Forward channel
c. Handoff or hand over
d, MIN
Hide Answer Workspace
‘Answer: c
Explanation: In cellular telecommunications, Hands off or hand over is a type of process in which
an ongoing (or active) call or data session is transferred from one station (or channel) to another
base station.
htpshwwjavatpoint commobit-computingsreq 19190rivero21 odie Computing MCQ (Muliple Choice Questions) -javatpin
38) Which one of the following statements is correct about the PCN?
a, Wireless concept of making calls
b, Irrespective of the location of the user
©. For receiving calls
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: d
Explanation: The term "PCN" stands for Personal Communication Network, which is a digital
cellular mobile telephone network. It was developed in accordance with the GSM standards. Thus
all statements given about the PCN are correct. So the correct answer is D.
39) The IMT-2000 is a digital Mobile network that functions as the
a. Cordless
b. Pager
c. Lower earth orbit satellite
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: d
Explanation: The IMT-2000 is referred to as the International Mobile Telecommunications for the
year 2000. It's one of the main purposes is to provide global roaming services, and it does not
designed only for connecting land mobile networks but also to connect fixed networks and
satellite mobile networks.
40) Which one of the following can help in avoiding the interferences between the neighboring base station?
rent group of channels
ters with the different power level
htpshwwjavatpoint com/mobit-computingseq 20130rere Mobile Computing MCQ (Mulple Chice Questons) -javstpoin
Using different antennas
d, All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: a
Explanation: The interferences between the neighboring base stations can be avoided by
assigning different groups of channels. So the correct answer will be A
41) Radio capacity may be increased in cellular by.
a, Increase in the radio spectrum
b. Increasing the number of base stations & reusing the channels
© None of the above
d, Botha &b
Hide Answer Workspace
Answer: b
Explanation: The radio capacity can be increased in cellular by adding more base stations and
reusing the channels.
42) Which of the following statements about the Full Duplex is correct?
a. Itis a type of communication in one direction
b. Itis a type of communication in one direction at a time
¢. Its a type of bi-directional communication
ove
omputingseq 2183071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
Hide Answer Workspace
Answer:
Explanation: The Full Duplex is a type of communication in which the information or data can
back and forth between two devices. In this type of communication, each device can send and
receive the data at the same time. So the correct answer will be B.
43) The hexagon shape is used for radio coverage because
a, Ituses the maximum area for coverage
b, Fewer number of cells are required
It approximates a circular radiation pattern
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: a
Explanation: The hexagon shape is used for radio coverage because the hexagon shape has
equal distances anywhere and everywhere. However, before knowing that the hexagon shapes
for cells are good for radio coverage. Once the circular cells and square cells were also used and
when it gets clear that both cannot be used for radio coverage as both had some serious
problems. The cellular cells failed because while connecting all towers and there is a gap between
the circles, which creates a hollow. In which the radio-activity seemed almost none or very little
While on the other hand, the square cells failed because of the inconsistent distances in all
directions, Thus the hexagon shapes cells overcome these problems. So the correct answer is A.
44) The frequency modulation for mobile communication systems was invented by
a, David Bohm
b. Nikola Tesla
c. Albert Einstein
9
htpshwwjavatpoint commobit-computingsreq 2213071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
Hide Answer Workspace
Answer: d
Explanation: Edwin Armstrong was an American electrical engineer as well as an inventor. He
was born on 18 December 1890 and died on 1 February 1954. In his whole life, he created many
inventions, and the frequency modulation form mobile communication system is one of them
Therefore the correct answer is D.
45) Which of the following is also known as the developer of the world’s first cellular system?
a, Bellcore and Motorola
b. Nippon Telephone and Telegraph (NTT)
© Qualcomm
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: b
Explanation: Nippon Telephone and Telegraph Corporation is a Japanese company
telecommunication company also known as NTT. The Nippon Telephone and Telegraph is also
famous for developing the world's first cellular system. It is one of the largest telecom companies
in the world and has been ranked as the fourth largest telecom company worldwide,
46) Which one of the following is not referred as the characteristics of the cellular telephone system?
a, Large frequency spectrum
b, Limited frequency spectrum
c Accommodate a large number of users
d, None of the above
Hide Answer Workspace
htpshwwjavatpoint commobit-computingsreq 221307182024 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
Answer: a
Explanation: The large frequency spectrum is not referred to as one of the characteristics of a
cellular telephone system as the cellular communication accommodates a large number of users
using a limited frequency spectrum over a large geographic area
47) Which of the following is known as one of the responsibilities of mobile Switching Centre (or MSC) in
cellular telephone systems?
a. Connection of mobile to PSTN
b. Connection of base station to MSC
. Connection of mobile to base stations
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer:
Explanation: The connection of mobiles to PSTN is the responsibility of MSC, as Mobile
Switching Centre is responsible for connecting the mobiles to Public Switched Telephone
Network (or PSTN). Hence the correct answer is A.
48) Which of the following is also referred to as the functions of forward Voice Channel?
Initiating Mobile calls
=
Broadcasting all traffic for mobiles
. Voice transmission from the base station to mobiles
2
All af the ahave
htpshwwjavatpoint commobit-computingsreq 2013071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
Hide Answer Workspace
Answer: c
Explanation: The voice transmission form base station to mobiles is also referred to as one of
the main functions of the Forward Voice Channel (FVC). However, the Forward Voice Channel and
Reverse Voice Channel both are responsible for voice transmission. The Forward Voice channel is
used for transmission of voice form base stations to mobiles, while on the other hand, the
Reverse voice channel is used for voice transmission form mobiles to base stations.
49) Which one of the following is transmitted along with the call initiation request during of call by the
mobiles?
a. SCM
b. ESN
< MIN
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: d
Explanation: Whenever the mobiles initiate a call, it sends the Mobile Identification Number (or
MIN), Electronic Serial number (or ESN), and Station Class Mark (or SCM) along with the request
of call initiation
50) Which of the following file systems provides similar features that are also offered by the Andrew File
system?
a, ROVER
b, CODA
© Both A&B
Nana af these
htpshwwjavatpoint commobit-computingsreq 2513071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
Hide Answer Workspace
Answer: b
Explanation: The CODA File System provided several similar features that were also offered by
the Andrew File System. So, the correct answer will be B.
Prev Next
For Videos Join Our Youtube Channel: Join Now
Feedback
© Send your Feedback to feedback @javatpoint.com
Help Others, Please Share
Boe
ROLL TO T
htpshwwjavatpoint commobit-computingsreq 2613071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
HCL
Learn Latest Tutorials
>
=
cox“ —
Digital Marketing Blastiesearch
Functional Google Colab
Programming
o ¢
Group Discussion Informatica
@es
108 with Swift ‘Angular Material
htpshwwjavatpoint com/mobite-computingseq
Join TechBee
and work at HCL
Your chance to work at
HCL, India's leading IT
company, right after class
XII. Apply now
Iw
Entity Framework Firewall
te
Graph Theory Groovy
Tonic Ir
Deep Leaning
2713071872024
@ ®@
Aptitude Reasoning.
wf
‘Company Questions
Trending Technologies
@ se,
Attificial AWS:
Intelligence
&
x. we
Tadop eos
cap ©
Blockchain Git
B.Tech / MCA
Data Structures
Rus,
@ SCROLL TO TOP
htpshwwjavatpoint comimobite-computingseq
Verbal Ability,
g
sseraum
Selenium
Data Science
Ge)
ee
Machine Learning
©
DAA
Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
A
®
Interview Questions
Cloud Computing
Anauiee?
‘Angular 7
Devops
6S
om
Operating System
2213071872021
‘Computer Network
Ethical Hacking
Cyber Security
tutorial
Cyber Security
(#3Sava tutorial
Java
#2 Control
Systems tutorial
Control System
@ SCROLL TO TOP
Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoint
Compiler Design
=
Computer Graphics
2 Automata
‘Tutorial
Automata
wz Net
Framework
tutorial
Net
2) Data Mining
‘Tutorial
Data Mining
htpshwwjavatpoint commobit-computingsreq
Computer
Organization
2 Software
Engineering
Tutorial
Software
Engineering.
) C Language
tutorial
© Programming
APython tutorial
Python
2 Data
Warehouse
Tutorial
Data Warehouse
aA)
Discrete
Mathematics
(efhtml tutorial
Web Technology
C+ tutorial
cH
A __Listof
Programs
Programs
2913071872021 Mobile Computing MCG (Multiple Cholee Questions) -javatpoin
htps:hwwjavatpoint com/mobit-computingseq 30190