6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Home Android Java Servlet JSP Struts2 Mail API Hibernate Spring Design Pattern
Assembla - Perforce Cloud Learn More
https://www.javatpoint.com/android-mcq 1/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Android MCQ
1) Android is -
a. an operating system
b. a web browser
c. a web server
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (a) an operating system
Explanation: Android is a software package and linux based operating system for mobile devices
such as tablet computers and smartphones.
2) Under which of the following Android is licensed?
a. OSS
b. Sourceforge
c. Apache/MIT
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (c) Apache/MIT
Explanation: The Android platform was released under the Apache 2.0 license, and it is
responsible for the copyright of the Android Open Source project. The Apache Foundation
permits and grants licenses for software uses and distribution by the copyright under the
Android Open Source Project.
3) For which of the following Android is mainly developed?
https://www.javatpoint.com/android-mcq 2/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
a. Servers
b. Desktops
c. Laptops
d. Mobile devices
Hide Answer Workspace
Answer: (d) Mobile devices
Explanation: Android is a software package and a Linux-based operating system specially
designed for touch-screen mobile devices like smartphones and tablets.
4) Which of the following is the first mobile phone released that ran the Android OS?
a. HTC Hero
b. Google gPhone
c. T - Mobile G1
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (c) T - Mobile G1
https://www.javatpoint.com/android-mcq 3/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Explanation: The first Android mobile was publicly released with Android 1.0 of the T-Mobile G1
(aka HTC Dream) in October 2008.
5) Which of the following virtual machine is used by the Android operating system?
a. JVM
b. Dalvik virtual machine
c. Simple virtual machine
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (b) Dalvik virtual machine
Explanation: The Dalvik Virtual Machine (DVM) is an android virtual machine optimized for
mobile devices. It optimizes the virtual machine for memory, battery life, and performance. Dalvik
is a name of a town in Iceland. The Dalvik VM was written by Dan Bornstein.
6) Android is based on which of the following language?
a. Java
b. C++
c. C
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (a) Java
Explanation: Java language is mainly used to write the android code even though other
languages can be used.
7) APK stands for -
https://www.javatpoint.com/android-mcq 4/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
a. Android Phone Kit
b. Android Page Kit
c. Android Package Kit
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (c) Android Package Kit
Explanation: An APK is a short form of the Android Package Kit. An APK file is the file format
used to install the applications on the android operating system.
8) What does API stand for?
a. Application Programming Interface
b. Android Programming Interface
c. Android Page Interface
d. Application Page Interface
Hide Answer Workspace
Answer: (a) Application Programming Interface
Explanation: API stands for application program interface. It is a set of routines, protocols, and
tools for building software and applications. It may be any type of system like a web-based
system, operating system, or database system.
9) Which of the following converts Java byte code into Dalvik byte code?
a. Dalvik converter
b. Dex compiler
c. Mobile interpretive compiler (MIC)
d. None of the above
https://www.javatpoint.com/android-mcq 5/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Hide Answer Workspace
Answer: (b) Dex compiler
Explanation: The Dex compiler converts the class files into a .dex file that runs on the Dalvik VM.
Multiple class files are converted into one dex file.
10) How can we stop the services in android?
a. By using the stopSelf() and stopService() method
b. By using the finish() method
c. By using system.exit() method
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (a) By using the stopSelf() and stopService() method
Explanation: A service is started when a component (like activity) calls the startService() method;
now, it runs in the background indefinitely. It is stopped by the stopService() method. The service
can stop itself by calling the stopSelf() method.
11) What is an activity in android?
a. android class
b. android package
c. A single screen in an application with supporting java code
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (c) A single screen in an application with supporting java code
https://www.javatpoint.com/android-mcq 6/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Explanation: An activity is a single screen in android. It is like a window or frame of Java. By the
help of activity, you can place all your UI components or widgets in a single screen. Activity is like
a frame or window in java that represents GUI. It represents one screen of android.
12) How can we kill an activity in android?
Book direct to enjoy exclusive benefits
R O L L O V E R T O
B O O K N O W
a. Using finish() method
b. Using finishActivity(int requestCode)
c. Both (a) and (b)
d. Neither (a) nor (b)
Hide Answer Workspace
Answer: (c) Both (a) and (b)
Explanation: The finish() method is used to close the activity. Whereas the finishActivity(int
requestCode) also closes the activity with requestCode.
13) ADB stands for -
a. Android debug bridge
b. Android delete bridge
c. Android destroy bridge
d. None of the above
https://www.javatpoint.com/android-mcq 7/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Hide Answer Workspace
Answer: (a) Android debug bridge
Explanation: ADB stands for Android Debug Bridge. It is a command-line tool that is used to
communicate with the emulator instance.
14) On which of the following, developers can test the application, during developing the android
applications?
a. Third-party emulators
b. Emulator included in Android SDK
c. Physical android phone
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (d) All of the above
Explanation: We can use the Android emulator, physical android phone, or third-party emulator
as a target device to execute and test our Android application.
15) Which of the following kernel is used in Android?
a. MAC
b. Windows
c. Linux
d. Redhat
Hide Answer Workspace
Answer: (c) Linux
https://www.javatpoint.com/android-mcq 8/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Explanation: Android is a customized Linux 3.6 kernel. It is the heart of android architecture that
exists at the root of android architecture. Linux kernel is responsible for device drivers, power
management, memory management, device management, and resource access.
16) Which of the following is the first callback method that is invoked by the system during an activity life-
cycle?
a. onClick() method
b. onCreate() method
c. onStart() method
d. onRestart() method
Hide Answer Workspace
Answer: (b) onCreate() method
Explanation: onCreate() method is called when activity is first created. The onCreate() and
onDestroy() methods are called only once throughout the activity lifecycle.
17) Which of the following is not an activity lifecycle callback method?
Win Up To Birr 90,000
Win big with 10 Birr on Betika, offering
the best of simulated football.
Betika Open
a. onClick() method
b. onCreate() method
https://www.javatpoint.com/android-mcq 9/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
c. onStart() method
d. onBackPressed() method
Hide Answer Workspace
Answer: (d) onBackPressed() method
Explanation: None
18) We require an AVD to create an emulator. What does AVD stand for?
a. Android Virtual device
b. Android Virtual display
c. Active Virtual display
d. Active Virtual device
Hide Answer Workspace
Answer: (a) Android Virtual device
Explanation: An Android Virtual Device (AVD) is an emulator configuration that represents a
specific Android device. We can use the Android emulator as a target device to execute and test
our Android application on our PC.
19) Does android support other languages than java?
a. Yes
b. No
c. May be
d. Can't say
Hide Answer Workspace
Answer: (a) Yes
https://www.javatpoint.com/android-mcq 10/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Explanation: Yes, an android app can be developed in C/C++ also using android NDK (Native
Development Kit). It makes the performance faster. It should be used with Android SDK.
20) What is the use of content provider in Android?
Free 14-Day Trial Open
A single tool for all your software localization needs.
a. For storing the data in the database
b. For sharing the data between applications
c. For sending the data from an application to another application
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (c) For sending the data from an application to another application
Explanation: A content provider is used to share information between Android applications.
21) AAPT stands for -
a. Android Activity Packaging Tool
b. Android Asset Packaging Tool
c. Android Action Packaging Tool
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (b) Android Asset Packaging Tool
Explanation: AAPT is an acronym for "Android Asset Packaging Tool". It handles the packaging
process.
https://www.javatpoint.com/android-mcq 11/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
22) NDK stands for -
a. Native Development Kit
b. New Development kit
c. Native Design Kit
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (a) Native Development Kit
Explanation: NDK stands for Native Development Kit. By using NDK, you can develop a part of
an app using a native language such as C/C++ to boost performance.
23) Which of the following is contained in the src folder?
a. XML
b. Java source code
c. Manifest
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (b) Java source code
Explanation: None
24) Which of the following method is used to handle what happens after clicking a button?
a. onClick
b. onCreate
c. onSelect
d. None of the above
https://www.javatpoint.com/android-mcq 12/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Hide Answer Workspace
Answer: (a) onClick
Explanation: None
25) Which of the following android component displays the part of an activity on screen?
a. View
b. Manifest
c. Intent
d. Fragment
Hide Answer Workspace
Answer: (d) Fragment
Explanation: Android Fragment is the part of activity; it is also known as sub-activity. There can
be more than one fragment in an activity. Fragments represent multiple screens inside one
activity.
26) Which of the following is the parent class of Activity?
a. context
b. object
c. contextThemeWrapper
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (c) contextThemeWrapper
https://www.javatpoint.com/android-mcq 13/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Explanation: The android Activity is the subclass of ContextThemeWrapper class. Android
Activity Lifecycle is controlled by 7 methods of android.app.Activity class. An activity is a single
screen in android. It is like a window or frame of Java.
27) Which of the following is the parent class of service?
a. context
b. object
c. contextThemeWrapper
d. contextWrapper
Hide Answer Workspace
Answer: (d) contextWrapper
Explanation: The android.app.Service is subclass of ContextWrapper class. Android service is a
component used to perform operations on the background, such as playing music, handling
network transactions, interacting content providers, etc.
28) OHA in android stands for -
a. Open Health Academy
b. Open Handset Alliance
c. Open Handset Application
d. Open Handset Association
Hide Answer Workspace
Answer: (b) Open Handset Alliance
Explanation: OHA stands for "Open Handset Alliance". It's a consortium of 84 companies such as
google, samsung, AKM, synaptics, KDDI, Garmin, Teleca, eBay, Intel, etc.
https://www.javatpoint.com/android-mcq 14/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
29) In which of the following tab an error is shown?
Sign Up To Mind The
Graph
Visually appealing figures for your
research
Mind the Graph Open
a. CPU
b. Memory
c. ADB Logs
d. Logcat
Hide Answer Workspace
Answer: (d) Logcat
Explanation: Logcat is a command-line tool that dumps a log of system messages. It includes
the messages that you have written from your app with the Log class and also includes the stack
traces when the devices throw an error. Logcat helps to analyze the problems and also helps to
display the log messages of our android device.
30) In which year OHA (Open Handset Alliance) is announced?
a. 2005
b. 2007
c. 2006
d. None of the above
Hide Answer Workspace
https://www.javatpoint.com/android-mcq 15/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Answer: (b) 2007
Explanation: OHA (Open Handset Alliance) was established on 5th November 2007, led by
Google. It is committed to advance open standards, provide services and deploy handsets using
the Android Platform.
31) Which of the following is the name of the Android version 1.5?
a. Eclair
b. Froyo
c. Cupcake
d. Donut
Hide Answer Workspace
Answer: (c) Cupcake
Explanation: On April 27, 2009, the Android updated to 1.5 with the codename of the dessert
item (Cupcake). It has a Linux kernel 2.6.27.
32) Which of the following is the name of the Android version 1.6?
a. Eclair
b. Froyo
c. Cupcake
d. Donut
Hide Answer Workspace
Answer: (d) Donut
https://www.javatpoint.com/android-mcq 16/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Explanation: On September 15, 2009, Android 1.6 was released with the name Donut. It contains
numerous new features such as voice and text entry search, bookmark history, contacts, web,
"speak" a string of text, faster camera access, user can select multiple photos for deletion,
support text-to-speech engine, WVGA screen resolutions.
33) Which of the following is the topmost layer of android architecture?
a. System Libraries and Android Runtime
b. Linux Kernel
c. Applications
d. Applications Framework
Hide Answer Workspace
Answer: (c) Applications
Explanation: On the top of the application framework, there are applications. All applications
such as home, contact, settings, games, browsers are using an android framework that uses
android runtime and libraries.
34) Which of the layer is below the topmost layer of android architecture?
Win Up To Birr 90,000
Win big with 10 Birr on Betika, offering
the best of simulated football.
Betika Open
a. System Libraries and Android Runtime
b. Linux Kernel
https://www.javatpoint.com/android-mcq 17/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
c. Applications
d. Applications Framework
Hide Answer Workspace
Answer: (d) Applications Framework
Explanation: On the top of Native libraries and android runtime, there is an application
framework. Android framework includes Android API's such as UI (User Interface), telephony,
resources, locations, Content Providers (data), and package managers. It provides a lot of classes
and interfaces for android application development.
35) Which of the layer is the lowest layer of android architecture?
a. System Libraries and Android Runtime
b. Linux Kernel
c. Applications
d. Applications Framework
Hide Answer Workspace
Answer: (b) Linux Kernel
Explanation: It is the heart of android architecture that exists at the root of android architecture.
Linux kernel is responsible for device drivers, power management, memory management, device
management, and resource access.
36) What is contained in manifest.xml?
a. Source code
b. List of strings used in the app
c. Permission that the application requires
d. None of the above
https://www.javatpoint.com/android-mcq 18/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Hide Answer Workspace
Answer: (c) Permission that the application requires
Explanation: The AndroidManifest.xml file contains information of your package, including
components of the application such as activities, services, broadcast receivers, content providers,
etc. It is responsible for protecting the application to access any protected parts by providing the
permissions.
37) Which of the following is not a state in the service lifecycle?
a. Destroyed
b. Start
c. Paused
d. Running
Hide Answer Workspace
Answer: (c) Paused
Explanation: A service is a component that runs in the background. It is used to play music,
handle network transaction, etc.
38) As an android programmer, which version of Android should we use as a minimum development target?
a. Version 1.2 or version 1.3
b. Version 1.0 or version 1.1
c. Version 1.6 or version 2.0
d. Version 2.3 or version 3.0
Hide Answer Workspace
Answer: (c) Version 1.6 or version 2.0
https://www.javatpoint.com/android-mcq 19/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Explanation: None
39) Which of the following is not a nickname of any android version?
a. Donut
b. Muffin
c. Honeycomb
d. Cupcake
Hide Answer Workspace
Answer: (b) Muffin
Explanation: Muffin is not a nickname of any android version.
40) Which of the following is a dialog class in android?
a. AlertDialog
b. DatePicker Dialog
c. ProgressDialog
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (d) All of the above
Explanation: The Dialog classes that are supported in android are -
Alert Dialog
Progress Dialog
Date Picker Dialog
Time picker Dialog
https://www.javatpoint.com/android-mcq 20/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
41) In which state the activity is, if it is not in focus, but still visible on the screen?
a. Stopped state
b. Destroyed state
c. Paused state
d. Running state
Hide Answer Workspace
Answer: (c) Paused state
Explanation: When an activity is not in focus that is not interacting with the user but still visible
on the screen, then the activity is in paused state.
42) Which of the following is the built-in database of Android?
a. SQLite
b. MySQL
c. Oracle
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (a) SQLite
Explanation: SQLite is an open-source relational database, i.e., used to perform database
operations on android devices such as storing, manipulating, or retrieving persistent data from
the database. It is embedded in android by default. So, there is no need to perform any database
setup or administration task.
43) Which of the following android version is named Jelly Bean?
a. 3.1
b. 2.1
https://www.javatpoint.com/android-mcq 21/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
c. 1.1
d. 4.1
Hide Answer Workspace
Answer: (d) 4.1
Explanation: On June 27, 2012, Google announced Android 4.1(Jelly Bean) in the Google I/O
conference. It is based on Linux kernel 3.0.31.
44) Which of the following features are updated in Android 4.1(Jelly Bean)?
a. User Interface
b. Lock screen improvement
c. New clock application
d. All of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (d) All of the above
Explanation: Android 4.1(Jelly Bean) updates to following features: smoother user interface,
enhance accessibility, expandable notification, fixed bug on Nexus 7, one-finger gestures to
expand/collapse notifications, lock screen improvement, multiple user accounts (tablets only),
new clock application, Bluetooth low energy support, volume for incoming call, 4K resolution
support, native emoji support, bug fixes for the Nexus 7 LTE.
45) Which of the following is the API level of Android version 5.0?
a. 21
b. 20
c. 11
d. 41
https://www.javatpoint.com/android-mcq 22/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Hide Answer Workspace
Answer: (a) 21
Explanation: Android "Lollipop" (Android 5) was the 5th major version of Google's Android
operating system. It is the twelfth version of Android. Its API level is 21.
46) Is it true that "There can be only one running activity at a given time"?
a. True
b. False
c. May be
d. Can't say
Hide Answer Workspace
Answer: (a) True
Explanation: None
47) Which of the following android library provides access to the database?
a. android.content
b. android.database
c. android.api
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (b) android.database
Explanation: None
https://www.javatpoint.com/android-mcq 23/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
48) In Android studio, which of the following callback is called when an activity starts interacting with the
user?
a. onDestroy
b. onCreate
c. onResume
d. onStop
Hide Answer Workspace
Answer: (c) onResume
Explanation: onResume is called when an activity will start interacting with the user.
49) The sendStickybroadcast(intent) method in android is used to show that the intent is -
a. Optional
b. Prioritize
c. Sticky
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (c) Sticky
Explanation: If we use the sendStickyBroadcast(Intent) method, the Intent is sticky. It means that
the Intent that we are sending will stay around after the completion of the broadcast.
50) Which of the following class in android displays information for a short period of time and disappears
after some time?
a. toast class
b. log class
c. maketest class
https://www.javatpoint.com/android-mcq 24/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (a) toast class
Explanation: An android toast provides feedback to the users about the operation being
performed by them. It displays the message regarding the status of operation initiated by the
user.
51) Which of the following method in android is used to log debug messages?
a. Log.r()
b. Log.R()
c. Log.d()
d. Log.D()
Hide Answer Workspace
Answer: (c) Log.d()
Explanation: The Lod.d() method in android is used to log debug messages.
52) Which of the following method is used by services to clean up any services?
a. onStop() method
b. stopService() method
c. onDestroy() method
d. stopSelf() method
Hide Answer Workspace
Answer: (c) onDestroy() method
https://www.javatpoint.com/android-mcq 25/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Explanation: The onDestroy() method can be used by services to clean up any resources like
receivers, threads, registered listeners, etc.
53) ANR in android stands for -
a. Application Not Reacting
b. Application Not Responding
c. Application Not Rendering
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (b) Application Not Responding
Explanation: ANR stands for Application Not Responding. It is a dialog box that appears if the
application is no longer responding.
54) All layout classes are the subclasses of -
a. android.view.View
b. android.view.ViewGroup
c. android.widget
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (b) android.view.ViewGroup
Explanation: In Android, all layout classes are the subclasses of android.view.ViewGroup.
55) Which of the following class in android executes the task asynchronously with your service?
https://www.javatpoint.com/android-mcq 26/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Join Indian Education
Unlock potential with 2600+ courses,
scholarships. Apply now
#SayYesToStudyInIndia
Study in India Open
a. SyncTask
b. AsyncTask
c. Both of the above
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (b) AsyncTask
Explanation: As the name implies, AsyncTask class executes a task asynchronously. AsyncTask is
an abstract class provided by Android, which helps us to use the UI thread properly. This class
allows us to perform long/background operations and show its result on the UI thread without
having to manipulate threads.
56) Which of the following layout in android arranges its children into rows and columns?
a. RelativeLayout
b. TableLayout
c. FrameLayout
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (b) TableLayout
https://www.javatpoint.com/android-mcq 27/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Explanation: TableLayout in android allows us to arrange the components into rows and
columns. The containers in TableLayout do not display any borderline for their cells, columns, or
rows.
57) Which of the following layout in android aligns all children either vertically or horizontally?
a. RelativeLayout
b. TableLayout
c. FrameLayout
d. LinearLayout
Hide Answer Workspace
Answer: (d) LinearLayout
Explanation: LinearLayout in android aligns all children either vertically or horizontally. The
direction of the LinearLayout can be specified using the android orientation attribute.
58) What is the default value of the orientation attribute in LinearLayout?
a. Horizontal
b. Vertical
c. There is no default value of orientation attribute in LinearLayout
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (a) Horizontal
Explanation: LinearLayout in android aligns all children either vertically or horizontally. The
direction of the LinearLayout can be specified using the android orientation attribute. Its default
value of the orientation attribute of LinearLayout is horizontal.
https://www.javatpoint.com/android-mcq 28/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
59) What is the nine-patch images tool in android?
a. It is an image extension tool.
b. It is used to change the bitmap images into nine sections
c. Both (a) and (b)
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (b) It is used to change the bitmap images into nine sections
Explanation: The nine-patch images tool in android is used to change the bitmap images into
nine sections with four corners, four edges, and an axis.
60) GCM in android stands for -
a. Google Cloud Messaging
b. Google Count Messaging
c. Google Center Messaging
d. None of the above
Hide Answer Workspace
Answer: (a) Google Cloud Messaging
Explanation: GCM stands for Google Cloud Messaging. It is provided by Google for sending
push notifications to and from an Android application.
← Prev Next →
https://www.javatpoint.com/android-mcq 29/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Earn $2.5 per
Open
answer
MetroOpinion
For Videos Join Our Youtube Channel: Join Now
Feedback
Send your Feedback to feedback@javatpoint.com
Help Others, Please Share
https://www.javatpoint.com/android-mcq 30/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Learn Latest Tutorials
Splunk tutorial SPSS tutorial Swagger T-SQL tutorial
tutorial
Splunk SPSS Transact-SQL
Swagger
Tumblr tutorial React tutorial Regex tutorial Reinforcement
learning tutorial
Tumblr ReactJS Regex
Reinforcement
Learning
R Programming RxJS tutorial React Native Python Design
tutorial tutorial Patterns
RxJS
R Programming React Native Python Design
Patterns
Python Pillow Python Turtle Keras tutorial
tutorial tutorial
Keras
Python Pillow Python Turtle
Preparation
Aptitude Logical Verbal Ability Interview
Reasoning Questions
Aptitude Verbal Ability
Reasoning Interview Questions
Company
Interview
Questions
Company Questions
https://www.javatpoint.com/android-mcq 31/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Trending Technologies
Artificial AWS Tutorial Selenium Cloud
Intelligence tutorial Computing
AWS
Artificial Selenium Cloud Computing
Intelligence
Hadoop tutorial ReactJS Data Science Angular 7
Tutorial Tutorial Tutorial
Hadoop
ReactJS Data Science Angular 7
Blockchain Git Tutorial Machine DevOps
Tutorial Learning Tutorial Tutorial
Git
Blockchain Machine Learning DevOps
B.Tech / MCA
DBMS tutorial Data Structures DAA tutorial Operating
tutorial System
DBMS DAA
Data Structures Operating System
Computer Compiler Computer Discrete
Network tutorial Design tutorial Organization and Mathematics
Architecture Tutorial
Computer Network Compiler Design
Computer Discrete
Organization Mathematics
Ethical Hacking Computer Software html tutorial
Graphics Tutorial Engineering
Ethical Hacking Web Technology
Computer Graphics Software
Engineering
https://www.javatpoint.com/android-mcq 32/33
6/30/23, 4:04 AM Android MCQ (Multiple Choice Questions) - javatpoint
Cyber Security Automata C Language C++ tutorial
tutorial Tutorial tutorial
C++
Cyber Security Automata C Programming
Java tutorial .Net Python tutorial List of
Framework Programs
Java Python
tutorial
Programs
.Net
Control Data Mining Data
Systems tutorial Tutorial Warehouse
Tutorial
Control System Data Mining
Data Warehouse
https://www.javatpoint.com/android-mcq 33/33