KEMBAR78
CIPS Level 2 Procurement Exam 2018 | PDF | Economies | Business Process
0% found this document useful (0 votes)
203 views5 pages

CIPS Level 2 Procurement Exam 2018

Uploaded by

aobakweabel
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
203 views5 pages

CIPS Level 2 Procurement Exam 2018

Uploaded by

aobakweabel
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 5

CIPS Level 2 – Certificate in Procurement and

Supply Operations
Module 4 – Systems Technology

SAMPLE EXAM QUESTIONS


OBJECTIVE RESPONSE QUESTIONS AND ANSWERS

The correct answer will be identified as [key]

Leading global excellence in procurement and supply


L2M4 Sample Exam Questions Sep 2018
Q1. Which of the following provides the purchaser with information of the user’s specific requirements?

a. E-notice
b. E-requisition [key]
c. E-contract
d. E-catalogue

LO: 1

AC: 1.3

Q2. Internet search engines can be used by procurement professional to …

a. locate details about suppliers and customers [key]


b. monitor supplier performance
c. obtain feedback on supplier credibility
d. update internal stakeholders

LO: 1

AC: 1.2

Q3. Drag and drop the correct option into the blank space.

is commerce that takes place over electronic systems such as the internet and other
networks.

E-Ordering, E-Catalogues, E-Sourcing, E-Commerce[Key]

LO: 1

AC: 1.3

2
L2M4 Exam Exemplar Questions Sep 2018
Q4. Typical elements of an e-marketplace might include …

a. paper catalogues of products


b. seller paper literature
c. a search engine,[key]
d. paper order forms

LO: 2

AC: 2.1

Q5. Which of the following is an example of a system that is used to order from and make payments to
suppliers?

a. MRP
b. P2P[key]
c. ERP
d. JIT

LO: 2

AC: 2.3

Q6. Drag and drop the correct option into the blank space.

can be defined as “the degree to which a set of inherent characteristics fulfils requirements”.

Customer Satisfaction, Customer Expectation, Customer Requirement, Quality [Key]

LO: 3

AC: 3.1

3
L2M4 Exam Exemplar Questions Sep 2018
Q7. The total cost of quality can be evaluated by considering …

a. the costs of conformance plus the costs of non-conformance [key]


b. the costs of conformance multiplied by the costs of non-conformance
c. the costs of conformance minus the costs of non-conformance
d. the costs of conformance divided by the costs of non-conformance

LO: 3

AC: 3.2

Q8. A philosophy about quality that involves everyone in the organisation is known as …

a. total personnel management


b. total target management
c. total quality management[key]
d. total customer management

LO: 3

AC: 3.1

Q9. A group of employees who meet regularly to consider ways of resolving problems and improving
production in their organisation is known as …

a. a quality circle [key]


b. a union circle
c. an employee circle
d. a resolution circle

LO: 3

AC: 3.3

4
L2M4 Exam Exemplar Questions Sep 2018
Q10. Drag and drop the correct option into the blank space.

is a methodology used to forecast, plan for and manage the demand for products and
services.

Inventory management, Demand management[key], Flow management, Supply management

LO: 1

AC: 1.1

5
L2M4 Exam Exemplar Questions Sep 2018

You might also like