KEMBAR78
HCI Testing Assignment Solutions | PDF
0% found this document useful (0 votes)
360 views3 pages

HCI Testing Assignment Solutions

Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
360 views3 pages

HCI Testing Assignment Solutions

Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 3

NPTEL Online Certification Course

Design & Implementation Of Human-Computer Interfaces


Assignment 9: Detailed Solution
Indian Institute of Technology Guwahati

i
at
ah
1. Is it true that execution-based testing can also be referred to as formal program testing?

uw
a. Yes
b. No

yG
Correct Answer: a
Detailed Solution: From NPTEL Week 9 Lecture 1

log
2. Functional testing is related to
a. Black-box testing
b. White-box testing
Correct Answer: a
no
Detailed Solution: From NPTEL Week 9 Lecture 1
ch
3. Which of the following are categories of code testing methods?
Te

a. Review-based
b. Execution-based
of

c. Analysis-based
Correct Answer: a AND b
te

Detailed Solution: From NPTEL Week 9 Lecture 1


tu

4. What are the main approaches to designing test cases?


sti

a. Equivalence class partitioning


b. Equivalence value partitioning
In

c. Test question analysis


d. Boundary value analysis
n

Correct Answer: a AND d


dia

Detailed Solution: From NPTEL Week 9 Lecture 1

5. In Black-box testing, the test cases are based on


In

a. Input
b. Knowledge of design
c. Output
d. Knowledge of code
Correct Answer: a AND c
Detailed Solution: From NPTEL Week 9 Lecture 2

6. What do you call test cases designed using knowledge of the internal structure of
software?
a. Structural testing
b. Functional testing
Correct Answer: a
Detailed Solution: From NPTEL Week 9 Lecture 2

7. What is the term for the set of all test cases with which a given software is to be tested?
a. Test question
b. Questionnaire
c. Test Suite

i
at
Correct Answer: c
Detailed Solution: From NPTEL Week 9 Lecture 1

ah
8. Is review-based testing suitable for early evaluation to 'clean up' the code before more

uw
rigorous and formal testing is done?
a. Yes

yG
b. No
Correct Answer: a
Detailed Solution: From NPTEL Week 9 Lecture 1

log
9. In black box testing, the domain of input values is partitioned into sets, and each set is
called _________. no
a. Partition class
b. Equivalence class
ch
c. Program class
Correct Answer: b
Te

Detailed Solution: From NPTEL Week 9 Lecture 1


of

10. Do randomly selected test cases necessarily contribute to the significance of a test suite?
a. Yes
te

b. No
Correct Answer: b
tu

Detailed Solution: From NPTEL Week 9 Lecture 1


sti
In
n
dia
In
In
dia
n
In
sti
tu
te
of
Te
ch
no
log
yG
uw
ah
at
i

You might also like